Maurice Edelenbosch begint nieuw label: UltimateDisk

Geplaatst door Redactie op 01-08-2012

Maurice Edelenbosch van Ultimate Management is een nieuw label begonnen: UltimateDisk! Dus zie je als artiest door de bomen het bos niet meer door de vele ondoorzichtige aanbiedingen van CD perserijen en promotors op internet? Kies dan voor een betrouwbare partner met maar liefst 10 jaar ervaring in het persen, releasen en promoten van CD’s en DVD’s! 

Bij UltimateDisk (een divisie van Ultimate Management) doen we wat we zeggen en blijf je altijd baas over je eigen product! Wij verzorgen de persing, distributie, promotie en het release management van jouw single, album of DVD productie. Dus ben jij als artiest op zoek naar een professionele partner waar je goede adviezen krijgt, die je met je meedenkt en je carrière naar een hoger plan trekt? Dan is UltimateDisk de ultieme oplossing!

UltimateDisk verzorgt CD en DVD persingen van kleine tot grote oplagen, landelijke distributie, radio- en tv promotie, videoclips, studio opnamen, downloads, digitale mailingen naar maar liefst 1000 radio stations evenals de belangrijkste muzieksystemen in de horeca. Ook verzorgen wij Artist Management, Label Management, Apps voor mobile telefonie en tablets, websites en nog veel meer: Ultimatedisk.nl