Miss Melody lanceert eigen App en tekent platencontract!

Geplaatst door Redactie op 21-12-2011

Groot nieuws voor de gebruikers van tablets en smartphones. Miss Melody lanceert als 1e DJ in Nederland een DJ applicatie die niet alleen geschikt is voor I-Phone, en I-Pod Touch, maar ook voor de I-PAD. De Android versie van deze prachtige applicatie volgt medio januari 2012.

De app bestaat onder meer uit samples van diverse Miss Melody producties. Ook zijn de complete tracks te downloaden via download portals als Beatport en I-Tunes. Daarnaast kunnen Miss Melody fans het laatste nieuws, de agenda, een biografie, een discografie, foto’s en video’s bekijken. Er is tevens de mogelijkheid om een reactie achter te laten in het gastenboek.

“Ik ben echt super trots dat ik na Jan Smit de 1e DJ in Nederland ben met een app die ook geschikt is voor de I-PAD” aldus Miss Melody. 

De officiële Miss Melody applicatie is ontwikkeld door My Mobile Media in samenwerking met Ultimate Management en is nu gratis te downloaden in de I-Tunes Store.

Nog een hoogtepunt in de carrière van Miss Melody is het feit dat ze vandaag een exclusief contract heeft getekend met het internationale dancelabel NEWS! Dit label was reeds verantwoordelijk voor diverse succesvolle releases van Benny Benassi, Milk & Sugar en Bob Sinclar.

De releasedatum van "Pretty Boy" staat gepland voor 30 januari 2012 en de bijbehorende videoclip is nu al meer dan 11.000 maal bekeken op YouTube. Het jaar 2012 wordt zonder twijfel een spannend en succesvol jaar voor Miss Melody.

Meer info: www.missmelody.com