Continuering samenwerking met Aristakes

Geplaatst door Redactie op 30-11-2011

Zanger, pianist, componist en entertainer Aristakes Jessayan en Maurice Edelenbosch van Ultimate Management hebben besloten om ook in 2012 de samenwerking te continueren. Ultimate Management zal zich met name gaan inzetten voor Aristakes Media Management en marketing alsmede project management voor het label- en bookingsagency House of Events

Onlangs besloten ook het label Multidisk en DJ/Producer Miss Melody om de samenwerking met Ultimate Management voor 2012 te continueren en verder uit te breiden.

Ultimate Management heeft sinds oktober 2010 de volgende werkzaamheden voor Aristakes verricht:

Aristakes Jessayan treedt al sinds 1974 op tijdens feesten- en partijen in Nederland en ver daarbuiten. Zijn repertoire kan als "all-round" worden omschreven. Zijn specialisme is echter wel "Neil Diamond". Hij wordt daarom ook wel de "Nederlandse Neil Diamond" genoemd. Verder speelt Aristakes in de stijl van Elton John, Billy Joel, Charles Aznavour, Frank Sinatra, Ronan Keating, Michael Buble, Sting, Robbie Williams, enz.

Begin jaren tachtig heeft Aristakes de Nederlandse Top 40 gehaald met onder meer: "Don't wanna live without you" en "Kom in mijn armen", een duet met Ciska Peters. Onlangs bracht de zoetgevooisde Armeense zanger nog het album "The Winetheatre" en de prachtige ballads "We both know it", "Song for peace", "Oceans of love" en "Sail" uit. Hierna volgden boekingen in o.a. Amerika en zelfs in Dubai.

Meer info: www.aristakes.nl