Nichtje van Connie Breukhoven is DJ op feest Patricia

Geplaatst door Redactie op 09-11-2011

Melody Witteman, beter bekend als DJ Miss Melody, zal een optreden verzorgen op het nieuwsjaarfeest van Patricia Paay op 1 januari in Utrecht. Pikant detail is dat Melody het nichtje is van Connie Breukhoven.

Het nichtje van La Breukhoven is er trots op wat ze bereikt heeft: ”Ik heb een behoorlijke prijs moeten betalen om als vrouwelijke DJ respect en acceptatie te krijgen in de keiharde mannenwereld” aldus Miss Melody.

Melody draait al lang mee in de DJ wereld. Op haar vijftiende begon ze in de discotheek van haar ouders in Benidorm. Na het overlijden van haar vader kwam ze naar Nederland en draaide onder andere in haar eigen Scheveningse strandtent Salinas. Na haar wereldwijde hit “Rotterdam City of Love” begon het succes en draaide ze op alle grote dance festivals. Toen begon het echte harde werken:”Het was niet makkelijk, ik zat er ook vaak genoeg doorheen of ik voelde me enorm eenzaam.”. Maar het was het allemaal waard: “geloof in je eigen kracht en dan lukt het! Ik heb er ontzettend veel voor terug gekregen!”. Voor kaarten van het feest op 1 januari klik Hier Bron: LaPaay Magazine 

Meer info: www.missmelody.com