Continuering samenwerking met DJ/Producer Miss Melody

Geplaatst door Redactie op 24-11-2011

De Nederlandse DJ/producer Miss Melody  en Maurice Edelenbosch van Ultimate Management hebben samen de intentie uitgesproken om ook in 2012 de samenwerking te continueren. Ultimate Management zal zich niet alleen inzetten voor artist management, label management, coaching en auteurs- en naburige rechten administratie, maar ook voor Media Management en Marketing.

Ultimate Management is momenteel in onderhandeling met een groot internationaal dance label voor de release van haar nieuwste track "Pretty Boy" medio januari 2012! De release gaat gepaard met maar liefst 5 waanzinnige remixen van internationale producers zoals de Bosniër Baggi Begovic, de Spanjaard Raul Cremona en de Nederlandse Eric van Kleef (Slam!FM). Ook lanceert Melody in december 2011 als 1e DJ van Nederland haar eigen "App" die ook werkt op I-Pads evenals een compleet nieuwe website!

Op YouTube is haar videoclip in zeer korte tijd reeds meer dan 4.500 keer bekeken, heeft LaPaay Magazine een artikel aan haar besteed en zal Melody live draaien op de Patricia Paay's "FLIRT" Nieuwsjaars party !

Official website: www.missmelody.com

Management: www.ultimatemanagement.nl / Bookings: info@missmelody.com