Miss Melody ft. Blaise - Pretty Boy - Music Video Release

Geplaatst door Redactie op 15-10-2011

Miss Melody lanceert officiële videoclip van nieuwste release ‘Pretty Boy’ en komt met eigen dj applicatie voor tablets en smartphones.

Medio november komt Miss Melody met een splinternieuwe release. Deze nieuwste productie genaamd  ‘Pretty Boy’ omvat in één plaat alle liefde die housemuziek haar door de jaren heen gebracht heeft. “Ik ben bijzonder blij dat ik weer een plaat heb kunnen maken die er toe gaat doen in de house/techhouse scene”, aldus Melody, die na haar meest recente release ‘Cuban Tech’ ook met deze nieuwe single weer een prachtig hoofdstuk schrijft in haar toch al bloeiende carrière.

‘Pretty Boy’ is een gewaagde, commerciële plaat waarmee Miss Melody zich op een nieuw,  veel commerciëler platform begeeft dan ze tot nu toe deed. De plaat bevat bijvoorbeeld best wel wat invloeden van een Afrojack-achtige sound, maar zou daarnaast ook heel goed in de sets van Chucky, David Guetta of andere grootheden passen.”Belangrijk is dat ik laat zien met meerdere invloeden voor de dag te kunnen komen. Het inslaan van deze weg en de verandering van het muzikale karakter rond Miss Melody zal zeker nieuwe deuren openen”, aldus Melody zelf. 

De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar zal medio januari 2012 een feit zijn en vanaf dat moment te koop zijn bij vrijwel alle grote download portals. De release gaat gepaard met een drietal waanzinnige remixen van internationale producers zoals Bosniër Baggi Begovic, de Spanjaard Raul Cremona en de Nederlandse Eric van Kleef. ”Ik ben zeer content met de release in zijn geheel. Zowel het origineel als de remixen zijn van hoge kwaliteit.” Onlangs heeft Melody in de White Villa Studio’s de laatste hand gelegd aan de radio edit, een club mix en de extended mix. “Zoals ik al zei is het in totaliteit een goede productie geworden. Ik ben zeer benieuwd naar de reacties en verheug me dan ook op de releasedatum”, aldus Melody.

De release van ‘Pretty Boy’ komt tevens met een officiële videoclip die deze week al in première gaat. “Echt een hele ervaring om een keer zo’n videoclip op te nemen. Er komt veel meer bij kijken dan ik tot voor kort dacht, maar uiteindelijk heeft het allemaal wel hetzelfde doel. De promotie van mijn nieuwe plaat ‘Pretty Boy’!”

Miss Melody lanceert eigen web applicatie!

Groot nieuws voor de gebruikers van tablets en smartphones. Miss Melody is de eerste DJ in Nederland die haar eigen dj applicatie heeft laten ontwikkelen die ook geschikt is voor tablets. Uiteraard is deze speciaal ontwikkelde dj app ook geschikt voor de meeste types Smartphones. De app gaat eveneens medio december 2011 online.

Website: www.missmelody.com

Management: www.ultimatemanagement.nl / Bookings: info@missmelody.com