Buma-Stemra en Sena administratie

Geplaatst door redactie op 01-01-2018

Heeft u als componist, tekstschrijver, producer, muzikant, artiest, studio, label of boekingskantoor misschien recht op inkomsten uit auteurs- en naburigerechten? Ultimate Music Publishing verzorgt de complete administratie en haalt de gelden voor u op!

Ultimate Music Publishing is een onafhankelijk administratiekantoor, gespecialiseerd in het vastleggen, administreren en innen van internationale auteurs- en naburigerechten inzake organisaties als Buma-Stemra, Sena, Norma. Sabam, etc.

Verschil tussen Buma-Stemra en Sena?

Bij de productie van muziek zijn verschillende partijen betrokken: de bedenkers en de makers. Buma-Stemra komt op voor de bedenkers en zorgt ervoor dat aangesloten componisten, tekstschrijvers en uitgevers een vergoeding ontvangen als hun muziek gebruikt wordt (het auteursrecht). Sena komt op voor de makers en zorgt ervoor dat artiesten, sessiemuzikanten en producenten een vergoeding ontvangen als hun muziek gebruikt wordt (het naburig recht).

NORMA is dé rechtenorganisatie voor alle uitvoerende kunstenaars. NORMA zorgt ervoor dat je een eerlijke financiële vergoeding krijgt voor het gebruik van jouw werk. Zowel in Nederland als in het buitenland.

Wij verzorgden de auteurs- en naburige rechten administratie reeds voor o.a.: White Villa, John Dirne (John Marks, John Christian), Gates Entertainment, Roy Poortmans (Roy Gates), Danny Bultman (Danny Nicolay), Miss Melody, Feestartiesten.nl, Storm Records, HubscH Media, Bert Schenau (Stefan Storm), La Haye Productions, TipTopNL, Peter van Kesteren (Peter La Haye), ANRO Productions VOF, Roy Otters, Music Experience Studio, Richard Pot.

Heb je vragen of wil je weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!