Ultimate Management bestaat 4 jaar

Geplaatst door redactie op 02-04-2014

Precies 4 jaar geleden op 2 april 2010 was de start van Ultimate Management waarbij wij ons met name richten op project, label en artist management. Artiesten als Dejean, Aristakes, Danny Nicolay, Annelieke MerxMiss Melody, Roy Gates en labels als: FOAM Music en Multidisk zorgden ervoor dat we meteen al voldoende werkzaamheden hadden.

In augustus 2012 veranderde dit op positieve wijze met de start van UltimateDisk.nl!  UltimateDisk is een divisie van Ultimate Management en verzorgt artist, label en release management, CD & DVD persingen, marketing en promotie voor artiesten, labels, studio's, boekingskantoren en organisaties die op weg zijn naar succes!

Eén van de hoogtepunten van de afgelopen periode is zeker de uitreiking van de Gouden plaat voor "Dank U Majesteit" van Ronnie Tober en René Riva! Wij zijn super trots en feliciteren Ronnie Tober en René Riva nogmaals met deze unieke prestatie!

Langs deze weg willen wij graag alle artiesten, labels, studio's, boekingskantoren en overige relaties bedanken die de afgelopen jaren vertrouwen in ons hadden en voor wie wij tot op de dag van vandaag nog werkzaamheden verzorgen:

Alle Ultimatedisk relaties waar wij de afgelopen 4 jaar de CD-persingen, releases, marketing en promotie voor mochten verzorgen. UltimateDisk verzorgt naast CD en DVD persingen van kleine tot grote oplagen tevens landelijke distributie, radio- en tv promotie, artwork, videoclips, studio opnamen, downloads, digitale mailingen naar maar liefst 1000 radio stations, evenals de belangrijkste muzieksystemen in de horeca en uiteraard de GFK chart aanmelding. Feestartiesten.nl, Storm Records, Plug & Play Records, S.P.A.M. Records en Bertus Schenau waar wij met UltimateDisk de CD-persingen, labelmanagement, marketing en promotie voor vrijwel alle aangesloten artiesten verzorgen. Bertus Schenau heeft de samenwerking met Ultimate Management en UltimateDisk ook in 2014 gecontinueerd. Sinds januari 2014 is UltimateDisk official sponsor van ZNTV.


 

Danny Nicolay die mij persoonlijk al 10 jaar geleden de 1e kneepjes van het label management bijbracht. Ook heeft Ultimate Management 2 jaar lang diverse werkzaamheden voor hem mogen verrichten. Hem willen wij met name bedanken voor het vertrouwen en de kansen die hij ons gaf en de kennis die hij met ons wilde delen.

 


De volgende relaties willen wij bedanken voor een uiterst prettige samenwerking:  DataMax en Gert van Leeuwen, BOEP, Score Promotions, Nel van Olm, FlyerTeam.nl, Acces2IT en mijn vriendin Linda voor haar onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen en iedereen die wij vergeten zijn.

We zien de toekomst daarom met het volste vertrouwen tegemoet met hopelijk veel nieuwe kansen en ontwikkelingen voor Ultimate Management en UltimateDisk!


Muzikale groet,

Maurice Edelenbosch