Ultimate Management bestaat 3 Jaar!

Geplaatst door redactie op 02-04-2013

Precies 3 jaar geleden startte ik mijn bedrijf Ultimate Management en het klopt inderdaad wat men zegt over dat je als ondernemer pas na 3 jaar kunt beoordelen waar je bedrijf staat. 

Na 30 jaar loondienst een eigen bedrijf beginnen is best wel heftig, maar ik zou echt nooit meer terug willen. Ondanks het feit dat ik begon in de slechtst mogelijke economische periode in een branche waar men zich nog steeds niet heeft kunnen wapenen tegen alle illegale downloads, ben ik super trots op waar het bedrijf nu staat!

Ik wil daarom graag alle relaties bedanken die de afgelopen jaren vertrouwen in mij hadden en voor wie ik tot op de dag van vandaag nog werkzaamheden verricht:

Alle Ultimatedisk relaties waar ik de afgelopen periode de persingen, releases, marketing en promotie voor mocht verzorgen. UltimateDisk is een divisie van Ultimate Management en verzorgt CD en DVD persingen van kleine tot grote oplagen, landelijke distributie, radio- en tv promotie, artwork, videoclips, studio opnamen, downloads, digitale mailingen naar maar liefst 1000 radio stations evenals de belangrijkste muzieksystemen in de horeca. Ook verzorgen wij Artist Management, Label Management, Apps voor mobile telefonie en tablets, websites en nog veel meer: UltimateDisk.nl

 

Feestartiesten.nl, Storm Records en Bertus Schenau waar ik met UltimateDisk het labelmanagement, marketing en promotie voor vrijwel alle aangesloten artiesten mocht verzorgen. Feestartiesten.nl en Storm Records hebben de samenwerking met Ultimate Management en UltimateDisk ook in 2013 gecontinueerd.

 

 

De Nederlandse Zangeres Annelieke Merx voor wie ik de afgelopen periode de volgende werkzaamheden mocht verrichten: Labelmanagement, marketing en promotie voor 3 singles en 1 album, Artist Management & Coaching, Photoshoot begeleiding, Videoclip begeleiding, Artwork ontwikkeling, Website ontwikkeling en Social Media ontwikkeling.

 

 

Zanger, pianist, componist en entertainer Aristakes is al sinds augustus 2010 een zeer gewaardeerde klant. Voor hem mocht ik 2 nieuwe websites en diverse socialmediakanalen realiseren en beheren. Ook verzorgde ik het label management voor zijn House of Events Records. Ik vind deze sympathieke talentvolle artiest (die ruim 35 jaar in het vak zit) met zijn enthousiasme en positieve ernergie een voorbeeld voor vele artiesten!

 

Danny Nicolay heeft mij 10 jaar geleden de 1e kneepjes van het label management bijgebracht. Ook heb ik 2 jaar lang diverse werkzaamheden voor hem mogen verrichten. Hem wil ik met name bedanken voor het vertrouwen en de kansen die hij mij gaf en de kennis die hij met mij wilde delen. Ik wens hem heel veel succes toe met zijn artiesten carriere!

 

 

Na een tijdelijk time-out van onze samenwerking, verzorg ik sinds begin dit jaar weer het label management voor DJ/Producer Miss Melody. Na de gerealiseerde platencontracten voor de release "Pretty Boy" bij de labels N.E.W.S. en Roster Music (Spanje) hopen we opnieuw internationaal succes te creeren voor de nieuwe release "She knows it"!

 

 

De volgende relaties wil ik bedanken voor een uiterst prettige samenwerking:  DataMax, Nash Music, BOEP, Score Promotions, Roy PoortmansDutch Web Promotions, N.E.W.S.DJ JOSE, White Villa Entertainment, Administratie Kantoor van de Water, Serendipity, mijn zoons Eloy en Kyon voor hun creatieve input en iedereen die ik vergeten ben.

Ik zie daarom de periode 2013/2014 met het volste vertrouwen tegemoet met hopelijk veel nieuwe kansen en ontwikkelingen voor Ultimate Management.

Groet,

Maurice Edelenbosch